Ons team

De meisjes van Dawrung Thai Massage hebben allen een ding gemeen: zij zijn sexy en zij zijn u graag van dienst. Hun massagetechnieken zijn onovertroffen, maar wat zij meer te bieden hebben zal u zeker aanspreken. In erotisch opzicht komt u niets tekort. Wat dat betreft zijn onze meisjes gericht op uw wensen.

Maak kennis met onze super-meisjes. In deze pagina stellen zij zich aan u voor en vertellen zij u wat hun specialiteiten zijn.

Jenny
Jenny is 29 jaar en zeer ervaren. Jenny werkt al lang voor Dawrung Thai Massage. Zij beheerst de massage technieken als geen ander...en zij is altijd in voor een avontuurtje. Wilt u dit avontuur delen met Jenny?

Kung
Kung is 31 jaar. Zij komt uit Thailand. Kung wil u graag ontmoeten voor een Thaise massage en.....wellicht meer?

Reya
Reya is 38 jaar. Zij komt uit Thailand. De Thaise massage zit in haar vingers. Reya houdt van verwennen. Laat u verwennen door Reya.

Nancy
Nancy is 38 jaar. Zij komt uit Thailand. Nancy is zeer goed in haar vak. Thaise massage doet zij al jaren lang. Zij weet ook klanten helemaal op hun gemak te laten voelen. Nancy heeft een groot gevoel voor intimiteit.

Lek
Lek is 27 jaar oud. Lek is het jongste meisje bij Dawrung Thai Massage. Ondanks haar leeftijd legt zij veel professionaliteit aan de dag. Als geen ander weet zij klanten op haar manier te binden.

Krin
Karin is 45 jaar oud  komt uit Thailand. Karin is lang bij DuwRungThai werkzaam. Voor klanten die ervaring op prijs stellen en die weten wat het leven te bieden heeft is Karin de ideale vrouw.